Saturday, 13 April 2013

SAYA SAYANG EIYA :D

ES = EIYA SYAFIQ :)

Awak . :') saya tahu awak masih sayangkan dia tapi saya try jadi terbaik untuk awak . niat saya bukan nak bagi awak lupakan dia . niat saya cuma nak tengok awak bahagia , senyum selalu dan taknak tengok awak sedih . Dulu masa saya tak kenal awak , masa awak couple dengan dia , awak sweet sangat dengan dia . tp bla kita rapat berdua . saya tengok kita ni macam tak sesuai pun ada .tapi sya akn jadi yg terbaik untuk awak . saya akn buat apa saja demi awak . saya sayangkan awak . saya harap kita akan kekal sampai mati . saya taknak kerhilangan awak . sebab awak lah satu satunya orang yg saya sayang . eiya shahira Saya sayang awak sangat sangat :')

No comments: