Tuesday, 23 April 2013

CINTA SAYANG KASIH UNTUK AWAK SEORANG :)

arrgghhhhhh , xdpt pergi kelas hari nie , seriusly letih sgt hari nie , xmampu nak bergerak , walaupun orang tersayang dah kejutkan aku pagi td . ( sorry syg , saye cuti hari nie ) :D

urmmmm , bagun je pagi aku terus lakukan hari-hari aku seperti biase , baru je nak on fb baru aku teringat semalam si dia bagi password fb dye la , k now time to stalk fb die , pesanan terakhir dye adalah " PLEASE JANGAN EMOTION KALAU BACE IM OR WHAT , ITU SEMUA DAH LAMA"

okey aku pun terus on fb dye , first sekali aku buat , semak notification yang baru , okey xd ape2 , terpandang pada bahagian atas dan ade gambar im , hati aku berat sebenarnye nak bukak , sebab aku tahu aku xmampu kalau nk bace semua tu , aku cuba jugak kuatkan semangat dan paling penting aku xnk nangis :D

now aku cube berani kan diri untuk bace , dan aku pun bace im dye , yang lain sume aku bace , cume dengan someone nie je aku xnak bace sebenarnye , tapi bila tak bace aku rase tertanya-tanya , so aku pun berani kan diri untuk bace :'(

sayang : syg nak jadi milik abg untuk selamanya 
abg : sayang bukan yang pertama , tapi sayang yang terakhir untuk abg  
sayang : abg ketiga dalam hidup sayang , dan yang ketiga akan jadi yang terakhir untuk syg
abg : abg nak kawin dengan sayang

awak.... saya org keempat awak , dan saya tahu , sebenarnye saya xlayak untuk memiliki awak , tapi kenape awak tetap pilih saya , buakan kah or ketiga itu yang terakhir untuk awak , saya minx maaf awak kalau cakap bende nie , saya xmampu untuk cakap depan awak macam nie , saya hanya mampu menulis kerana menulis ini la yang datangnya dari hati , sumpah awak , air mata saya mengalir ketika nak tulis bende nie , tapi saya tetap kuatkan juga diri saya untuk tulis :'(

sayang...saya penah cakap kat awak kan " kalau awak nak pergi kat dye saya izinkan " sebab saya tahu awak memang cukup cukup sayang kan dye , tapi awak xnk kan ?

awak ... saya memang sayang sangat-2 kat awak , saya tak boleh nak tipu diri saya , sejak pertama kali kite kenal saya dah mula rasakan something yang ade pada perkenalan kite , saya tak sangka rupanya allah nak jodohkan kite , saya syukur banyak dapat kenal dengan awak eiya shahira :)


saya harap awak jadi yang terakhir untuk saya sayang , biar la apa yang terjadi sekali pun , kalau tinggalkan awak memang saya tak akan lakukan , walau dihiris darah menitis sekali pun , saya tak akan tinggalkan awak , saya sgt sayang dan cintakan awak :'(

sebelum saya kenal awak saya sangat banyak masalah awak , tapi bila awak muncul dalam hidup saya , hidup saya sentiase ceria , saya tak kesah orang nak cakap ape sekali pun , saya tetap mempertahankan awak , dan cinta kite , saya tak minta kali kedua , tapi saya cuma minta untuk kali yang pertama kan awak ? itu yang membuatkan saya lagi sayang kat awak .

EIYA SHAHIRA sesungguhnya saya  amat-amat mencintai sepenuh jiwa saya , saya tak mahu kehilangan orang yang saya sayang lagi , saya harap percintaan kita akan sampai kepintu syurga , saya tak nak ianya hanya berakhir didunia sahaja , SAYA INGIN MEMPERISTERIKAN AWAK :)

  

Saturday, 13 April 2013

SAYA SAYANG EIYA :D

ES = EIYA SYAFIQ :)

Awak . :') saya tahu awak masih sayangkan dia tapi saya try jadi terbaik untuk awak . niat saya bukan nak bagi awak lupakan dia . niat saya cuma nak tengok awak bahagia , senyum selalu dan taknak tengok awak sedih . Dulu masa saya tak kenal awak , masa awak couple dengan dia , awak sweet sangat dengan dia . tp bla kita rapat berdua . saya tengok kita ni macam tak sesuai pun ada .tapi sya akn jadi yg terbaik untuk awak . saya akn buat apa saja demi awak . saya sayangkan awak . saya harap kita akan kekal sampai mati . saya taknak kerhilangan awak . sebab awak lah satu satunya orang yg saya sayang . eiya shahira Saya sayang awak sangat sangat :')

Monday, 8 April 2013


                       Bermula di Facebook
ku tegur kau dulu tak tahu malu
kau memang tak layan
Aku buat tak tahu
Ku terus cuba dan mencuba
Sehingga kau jatuh cinta
Gatalnya diriku
Membuat kau terjatuh

Bila kita mula mengada
Kita tak pernah keluar sama
Borak panjang panjang
pagi petang sampai malam
Sikit sikit aku merajuk
Kau selalu sabar pujuk
Tapi sebenarnya
Ku cuma nak uji saja

Let me tell you that I love you
And I never wanna wrong you
Take my hand baby
Come go through with me
Let me tell you that I miss you
And I never wanna lose you
You’re my heart baby
My life is incomplete without you
Dalam pada ku gembira
dan selalu ku berdoa
supaya engkau sahaja
jadi milikku untuk selamanya

ES :)