Thursday, 21 February 2013

ADIK AWESOME AKU SAYANG KAU

assalamualikum , tyra , ini mungkin terakhir kali untuk kau melihat karya abg awesome kau tyra , aku sayang kau :'(

tyra , betul ke kau nak pindah ? tp kenape tyra , kenape tak stay je , sape nak tengok-2 kan aku kat sini , setiap malam , petang , pagi , tengah hari dan setiap masa , sapa nak marah aku balik lambat lagi , sape nak suruh aku selalu sabar dengan segala dugaan tyra :(

kalau betul kau nak pindah , pergi la tyra , tapi ingat semua bende akan berubah , sume tak akan sama macam dulu lagi , aku cuma ada kau sorang untuk kongsi segala nya , dulu kita pernah nangis sama-2 kan , kau ingat kan ? suma benda aku nak buat aku cakap dengan kau kan ?tapi bila kau xd nanti , aku nak cakap dengan sapa? I JUST ONLY YOU ATHIRAH ADRAA !

        "TYRA JANGAN LUPAKAN AKU SAMPAI BILA-2"

walaupun kita jarang lepak sama-2 , tapi kita still ade kenangan kita sendiri kan . ingat semua tu tyra , jangan lupa , :'(

1.selepas kenal dengan fara baru aku kenal dengan kau kan .
2.kita rapat sangat , dari pukul 3 call sedar-2 dah pukul 7 kan :)
3.aku selalu soh kirim salam dekat ibu , lepas nie aku nak suruh sape lagi :'(
4.kita pernah nangis sama-2 , walaupun kau tak mengaku , tp aku tau kau nangis :)
5.kau marah aku bila aku buat bising depan rumah kau , lepas nie sapa nak marah ?
6.kau selalu kuatkan semangat aku bila aku ade masalah :'(
                       "AKU SAYANG KAU SAMPAI BILA-2 TYRA"

Sunday, 17 February 2013

FOR YOU AWEK SKUTER


ada sebab saya tulis benda nie sume , saya tau , kalau saya sms belum tentu awak nak baca , kalau saya call belum tentu awak nak angkat kan :) please read !


Awak , Awak misti kenal saya kan ?
Oh . Maaf . saya mintak maaf sebab mengganggu hidup awak .
Awak , Saya tau saya tak layak untuk harap kan awak tau semua ni .
Tapi saya nak awak tau hati saya sedang sakit dan terluka .
Awak andai awak disini mesti awak akan hiburkan hati saya kan ?
Saya ingat semua nya lagi . Saya ingat awak selalu buat saya ketawa .
Tapi saya tau jugak saya tak akan dapat kasih sayang dari awak kan ? 
"Awak,Tolong terima saya"
Sekarang saya sakit sangat awak ! Saya sangat perlukan awak!
                                              Sebab apa ?Sebab hati awak,Kesederhanaan awak ..
Ambil berat awak yang sangat diingini semua lelaki!
Saya rasa pilihan saya tepat.
tapi sekarang jawapan semua  ditangan awak .
terima atau saya perlu lupakan awak ?
~ please answer my question ~





No Idea

bismillahirrahmanirrahim. in the name of ALLAH THE MOST GRACIOUS and THE MOST MERCIFUL. salam to all readers.

Benda biasa bila kali pertama mengunakan sesuatu benda , rasa kekok pulak nak menulis :D Insyaallah as long as kalau ada masa menulis , saya akan menulis , entah mungkin lepas nie dua bulan sekali baru update rasanya :)

Wednesday, 13 February 2013

New!

Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi Hi